Logotips d'organismes oficials

Alberto Izquierdo, vicepresident de la DPT, va visitar este dijous les instal·lacions del Grup Arcoiris

El vicepresident ha destacat el paper fonamental del Grup Arcoiris per a la comarca del Matarranya

blank
Alberto Izquierdo, al costat de representants municipals i el president del Grup Arcoiris, Delfín Albesa. | Foto: J. Puig

El vicepresident de la Diputació Provincial de Teruel ha visitat este mateix dijous la comarca del Matarranya. Més concretament, Izquierdo es va desplaçar fins a Vall-de-roures per a realitzar una visita a les instal·lacions del Grup Arcoiris amb motiu de reconéixer la labor del grup i establir un diàleg directe entre l’administració i l’empresa. “És important que la Diputació Provincial estiga al costat de les empreses productores i GUCO és un dels referents a Teruel”, va explicar Alberto Izquierdo. El Grup, durant la reunió, va sol·licitar al vicepresident continuar comptant amb la rapidesa dels tràmits administratius i la proximitat per part dels representants polítics aragonesos. “Els propis veïns de la província hem de ser capaços de crear productes que s’exporten creats, transformats i produïts a Terol”, va explicar Izquierdo.

El vicepresident ha destacat el paper fonamental del Grup Arcoiris per a la comarca del Matarranya al qual ha definit com “un gran projecte territorial, un exemple a seguir en el sector agroalimentari” i una mostra que “el model del cooperativisme funciona, precisament en un moment en el qual la rendibilitat de qualsevol negoci està en dubte”.

Els representants del Grup han explicat al vicepresident les inversions i grans projectes de la companyia, que va facturar l’any passat 200 milions d’euros i exporta a més de 70 països productes de les diferents societats que conformen el grup, que es dedica tant al porc com al conill i al pollastre. En este sentit, Delfín Albesa, president de GUCO, va fer una valoració molt positiva de la visita. “Estem molt satisfets que el vicepresident de la Diputació Provincial de Teruel, Alberto Izquierdo, hagi vingut a conéixer de primera mà la nostra entitat. Hem tingut l’oportunitat d’explicar-li amb detall el Grup Arcoiris, la seua trajectòria i els importants projectes que pretenem realitzar. Inversions importants per a seguir en la senda del creixement i expansió del Grup. Plans que el vicepresident els ha valorat com a importants i en els quals ens ha mostrat el seu suport”.

Entre els projectes de la companyia està modernitzar el matadero amb el qual compte a Vall-de-roures i continuar l’expansió per la província que va començar amb l’adquisició del Grup Garte, en la zona del Jiloca. “Creixen però sense perdre de vista al territori, als agricultors i ramaders que són la seua base, els seus socis i que sustenten el negoci amb una gran implantació territorial en el Matarranya” va destacar Izquierdo.

El Grup Arcoiris és una societat de segon grau que representa a més de 620 socis i compta amb cinc societats de base: GUCO, SOINCAR, CIAR, INCO i AVIBA a través de les que abasta tant la producció de pinsos com la cria de porc i tot el procés de curació de pernils, de conill i de pollastre. La companyia informa que compta amb prop de 600 treballadors, 72 empreses i cooperatives i treballa amb 100 granges.

Video Thumbnail

Visita Vicepresident Diputacio Grup Arcoiris

El vicepresident de la Diputació Provincial de Teruel ha visitat este mateix dijous la comarca del Matarranya. Més concretament, Izquierdo es va desplaçar fins a Vall-de-roures per a realitzar una visita a les instal·lacions del Grup Arcoiris amb motiu de reconéixer la labor del grup i establir un d

REDACCIÓ
blank Mitjans blank