Logotips d'organismes oficials

Notifiquen un nou cas de COVID-19 a l’área de Salut de Vall-de-roures

Els resultats publicats avui pel Govern d'Aragó s'associen al passat dimecres encara que s'han publicat 48 hores després

blank
Imatge d'arxiu de la localitat. | Foto: NDM

La pàgina de transparència del Govern d’Aragó notificava este mateix matí un nou cas positiu de COVID-19 al Matarranya. Concretament el cas s’associa al centre de Salut de Vall-de-roures, a la que també s’assignen altres 10 localitats de la zona.

Un nou positiu després de dos setmanes en les quals els números en la zona no havien registrat cap xifra. Analitzant les dades, els últims positius, identificats en el Centre de Salut de Calaceit el passat 23 de setembre, s’haurien aconseguit aïllar sense contagiar a cap altra persona al territori.

Les xifres publicades este matí pertanyen als resultats de les PCR del passat dimecres, quan s’hauria detectat el nou positiu al centre, encara que s’han publicat 48 hores més tard.

El cas, encara que va ser detectat en el Centre de Salut de Vall-de-roures, pot pertànyer a qualsevol de les poblacions assignades a esta àrea. En este sentit, la persona contagiada podria ser veïna de la mateixa capital comarcal o a un dels 10 municipis restants. Les localitats de Beseit, Fórnols, La Freixneda, Fondespatla, Mont-roig, Pena-roja de Tastavins, La Portellada, Ráfels, Torredarques i La Torre del Compte pertanyen a la zona de salut de la capital.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank