Logotips d'organismes oficials
blank

Daniel Ferrer, nou coordinador de l’àrea de Salut de Vall-de-roures

Suposa la coordinació de tot un equip d'atenció primària a 12 municipis

Daniel Ferrer, nou coordinador de Salut, davant el consultori mèdic de Pena-roja de Tastavins. / Foto: Marta Jiménez

L’Àrea de Salut de Vall-de-roures compta amb Daniel Ferrer com a nou coordinador des del passat mes d’octubre. El nou encarregat d’aquesta tasca ha destacat que “significa un canvi important en la meua forma de treballar cada dia ja que suposa la coordinació de tot un equip d’atenció primària a 12 municipis, garantint l’assistència sanitària i l’atenció urgent”.

El fet de ser coordinador de l’Àrea de Salut de Vall-de-roures suposa una responsabilitat important que encara és major amb la situació sanitària derivada de la Covid-19. Segons apuntava Daniel Ferrer, també alcalde de Fórnols, “ens estem enfrontant a una situació epidemiològica que és canviant i hem de saber donar resposta en tot moment”. Ferrer afegia com a nou coordinador que estan en contacte permament amb la Direcció d’Atenció Primària que tenen molt a prop i amb la que existeix una bona col·laboració.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank