Logotips d'organismes oficials

Fontdespatla regala xecs per a reactivar l’economia local

Xecs per a gastar en els comerços locals o per a fomentar la natalitat en la localitat

Imatge d'arxiu de la localitat de Fondespatla. | Foto: comarcamatarranya.com

Fontdespatla va aprovar el passat 18 de novembre una ajuda per la crisi de la COVID-19. La localitat pretén obsequiar a cadascun dels veïns amb un val de cinc euros. Aquest xec, amb el qual es busca impulsar l’economia circular, es pot canviar solament en els comerços de la localitat des del sis de desembre de 2020 al sis de gener de 2021.

L’Alcaldessa de la localitat, Carmen Agud, afirma que “sabem que no és molt, que cinc euros és pocs diners, però l’Ajuntament tampoc està ric. No obstant això, volem col·laborar, ja que si destinem des de l’Ajuntament 1500 euros i reverteixen en el consum local, es pot aconseguir que la situació millore”.

Una altra de les iniciatives impulsades per l’Ajuntament ha sigut la donació de xecs per als bebés nascuts a partir de l’u de gener de 2021, una mesura per a contribuir al foment de la natalitat de Fontdespatla.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank