Logotips d'organismes oficials

Un brot per COVID-19 a La Vall obligue a tancar l’aula infantil ‘Sagalets’

La localitat ha registrat 18 positius en l'última setmana i en tota la pandèmia 26

L'escola infantil ha tancat al detectar-se un positiu entre els alumnes. | Foto: MJG

La Comarca del Matarranya ha procedit al tancament de l’aula de la E.E.I. comarcal ‘Sagalets’ ubicada a La Vall del Tormo el passat divendres, 22 de gener, per un cas de COVID-19 en un alumne de l’aula. D’esta forma, seguint els protocols de prevenció i contenció dictats per Sanitat, es preveu, si no hi ha incidències, que l’aula torno a obrir el pròxim 1 de febrer.

Actualment la localitat es trobe en una situació complicada, ja que en les últimes setmanes els casos per COVID-19 hi han augmentat considerablement. Des de l’inici de l’any a la localitat ja s’han registrat 22 nous contagis. Dels quals, 18 positius es corresponen en l’última setmana. Una xifra molt destacada tenint en compte que la localitat només ha registrat 26 positius des de l’inici de la pandèmia.

REDACCIÓ
Mitjans