Logotips d'organismes oficials
blank

El Matarranya oficia el primer enterrament hoteler de la comarca amb el tancament de la Fonda Aparicio

Durant l'acte van llegir un manifest on reclamen ajudes directes pel sector

Video Thumbnail
Enterro hosteleria Fonda Aparicio Fondespatla
El passat 8 de març va tindre lloc el “primer enterrament hoteler del Matarranya”. El restaurant Fonda Aparicio de Fontdespatla ha tancat definitivament la seua activitat. Com acte simbòlic una vintena d’empresaris del sector es van reunir, sota la pluja, al davant de la ja tancada Fonda, per a visi

El passat 8 de març va tindre lloc el “primer enterrament hoteler del Matarranya”. El restaurant Fonda Aparicio de Fontdespatla ha tancat definitivament la seua activitat.

Com acte simbòlic una vintena d’empresaris del sector es van reunir, sota la pluja, al davant de la ja tancada Fonda, per a visibilitzar la crisi que està sofrint el sector a causa de les restriccions derivades de la pandèmia i per donar suport a un dels seus companys dintre del sector, Guillermo Guzmán, exgerent de la Fonda Aparicio.

Guzmán va arribar a la comarca amb la seua família, des de Saragossa, fa sis anys per tal de posar en marxa un projecte vital i laboral. “Després de lluitar i invertir molt pareixia que tot prosperava, però va arribar esta situació incontrolable per a qualsevol persona. Hem intentat aconseguir ajudes de tota mena, però els únics que ens han ajudat han estat els veïns del poble i l’Ajuntament, però clar, sols amb aquesta ajuda no hi ha suficient”, afegia Guzmán.
Malgrat haver de tancar el seu negoci Guillermo té molt clar que vol quedar-se al Matarranya, encara que haurà de reorientar la seua vida laboral, ja que a curt termini el món de l’hostaleria en la comarca està molt complicat.

Durant l’acte, els empresaris van llegir un manifest on reclamaven ajudes directes per a poder mantenir els seus negocis. La Fonda ha estat el primer establiment a donar de baixa la seua activitat, però en el Matarranya molts negocis es mantenen oberts sense poder treballar, amb l’esperança de poder superar esta crisis i millorar la seua situació laboral tan aviat com es puga.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank