Logotips d'organismes oficials
blank

Sessions d’inspiració per a emprenedors en “Súmate a la red”

24 joves del Matarranya participen en el projecte que pretén crear sinergies entre emprenedors

Video Thumbnail
Sumate a la red Era rural
El projecte "Súmate a la red" liderat per la dinamitzadora, Ana Omella i finançat per La Era Rural en col·laboració amb l'oficina de Joventut de la Comarca han posat en marxa diferents línies de treball per a compartir experiències entre els emprenedors i a la vegada donar a conéixer diferents claus

El projecte “Súmate a la red” liderat per la dinamitzadora, Ana Omella i finançat per La Era Rural en col·laboració amb l’oficina de Joventut de la Comarca han posat en marxa diferents línies de treball per a compartir experiències entre els emprenedors i a la vegada donar a conéixer diferents claus que poden ajudar a altres emprenedors.

Els vídeos estan patrocinats per La Era i gravats per Nebulosa Gràfica la qual també forma part del projecte. “El que estem fent és donar visibilitat als negocis de la zona a través d’un vídeo promocional per a donar a conéixer l’emprenedoria de cada persona”, explicava Omella. Durant un minut els emprenedors poden presentar-se, explicant qui són, que fan i on es troben.

D’altra banda, els emprenedors també fan sessions inspiradores per a tots aquells que ho desitgen. Les sessions consisteixen a expressar i explicar des de la visió d’un emprenedor quins han estat els reptes i dificultats que han tingut i alhora mostrar possibilitats que altres no han tingut en compte per a crear una emprenedoria viva. “Cada un transmet el que sap sobre emprendre i dona les claus a la resta per a sumar-les als seus negocis”, explicava la dinamitzadora del Matarranya.

Estes sessions per a inspirar i motivar a altres joves que han emprés o estan considerant esta possibilitat són sessions en línia gratuïtes i obertes a tothom. Es realitzen a través de la plataforma la “pindoleta” de La Era i donen resposta a les necessitats dels emprenedors. Per a participar tan sols cal inscriure’s a través de la web Era Rural o bé en el perfil @matarranyaenredEntre les temàtiques de les sessions està el màrqueting, consells de sostenibilitat o com exportar productes.

Actualment en La Era hi ha 24 emprenedors del Matarranya amb projectes molt diferents (carnisseries, centres d’estètica, tallers de motos, bodegues, etc.). No obstant això, Omella recordava que qualsevol emprenedor del territori pot formar part del projecte o bé participar en les sessions inspiradores. “Compartint experiències fem que ens sumem entre uns i altres i que emprendre no siga una cosa aïllada sense una xarxa”. En definitiva, el projecte pretén donar visibilitat, crear sinergies entre els joves emprenedors i donar ferramentes a altres de forma gratuïta perquè es puguen nodrir dels seus aprenentatges.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank