Logotips d'organismes oficials

Notícies del Matarranya compleix 10 anys

Avui ha eixit al carrer el número 200 del diari gratuït

Video Thumbnail
Aniversari cumple 10 anys Noticies del Matarranya 200 numeros
Ara fa un any, a l'abril, Ràdio Matarranya celebrava 10 anys de l'inici de les seues emissions. I este 2021 li toca al seu germà de paper, el diari gratuït Notícies del Matarranya, que també compleix una dècada. El gener del 2011 va sortir el primer exemplar i fins a la data no ha deixat de fer-ho.

Ara fa un any, a l’abril, Ràdio Matarranya celebrava 10 anys de l’inici de les seues emissions. I este 2021 li toca al seu germà de paper, el diari gratuït Notícies del Matarranya, que també compleix una dècada. El gener del 2011 va sortir el primer exemplar i fins a la data no ha deixat de fer-ho. De fet, avui mateix ix l’edició número 200.

El grup comunicatiu va néixer amb Radio Matarranya, però ràpidament se li van sumar els altres mitjans. El diari gratuït Notícies del Matarranya que ix dos cops al mes i un portal digital matarranya.media que centralitza tota l’actualitat comarcal, en articles, vídeos, fotografies i podcasts. Per tirar endavant este projecte cal molt d’esforç i un bon equip de professionals. Durant estos més de deu anys han passat pel projecte molta gent: Jordi Puig, Marc Martí, Rubén Lombarte, Marta Jiménez, Natalia Aznar, Annabel Roda, Paula Viver, Sabina Colomé i José Blanch.

Recentment s’ha reincorporat al capdavant de la ràdio una de les veus que va iniciar esta aventura comunicativa. El periodista Rubén Lombarte ha tornat al món del periodisme, després d’un impàs al sector primari, i ho ha fet “amb ganes” i amb la intenció de “ser lo més professionals possible i informar de tot allò que interesse als nostres veïns de la comarca”.

El grup comunicatiu va néixer amb la voluntat de suplir la falta de mitjans propis al territori. Passats deu anys manté intacta la seua vocació de servei, d’informar i a la vegada donar veu a tots els que hi viuen i de visibilitzar tots els projectes, activitats i iniciatives que si fan i que ajuden a tirar endavant la comarca.

REDACCIÓ
Mitjans