Logotips d'organismes oficials

Dos medalles d’or i una medalla de plata més per a Crial, esta vegada des de Brussel·les

El vi blanc 'Celtis Australis' 2019 i el criança 'Roques de Benet' 2015 s'han emportat una medalla d'or al 'Concours Mondial Bruxelles', en el qual hi participen vins de tot el món

El Concours Mondial Bruxelles ha premiat 3 vins de les bodegues Crial de Lledó. | Foto: NDM

Bodegas Crial de Lledó ha rebut un nou reconeixement internacional. Si fa uns dies parlàvem de les dos medalles d’or i la de plata obtingudes al certamen Grenaches du Monde que s’impulse des de França, esta vegada les distincions arriben des de la capital belga. I és que la bodega del Matarranya s’ha emportat tres medalles més en un nou certamen internacional. En concret, el Concours Mondial Bruxelles, en el qual participen vins de tot el món, ha premiat el vi blanc ‘Celtis Australis’ 2019 i el vi criança ‘Roques de Benet’ 2015 amb la medalla d’or, mentre que el negre ‘Crial Lledó’ 2020 s’ha emportat la medalla de plata. Un nou reconeixement, i una altra vegada a nivell internacional, que pose de manifest la faena ben feta des de Bodegas Crial. De fet, i en el que portem d’any, Crial ha estat reconegut a nivell territorial en el marc dels premis que va impulsar la IGP del Bajo Aragón el passat mes d’abril, i ara a nivell internacional, tant al Concurs de Garnatxes com al Concurs Mundial.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans