Logotips d'organismes oficials
blank

Naix la Fundació ‘Grupo Arcoiris’

Tindrà una labor social, benèfica i assistencial, i busque ajudar als col·lectius en necessitats especials, promoure la sostenibilitat, així com projectes socials i culturals

Fundación 'Grupo Arcoiris' està orientada a fomentar i impulsar obres socials. | Foto: NDM

Amb la denominació Fundación ‘Grupo Arcoiris’, el Grupo de Empresas Arcoiris ha constituït una fundació orientada a fomentar i impulsar obres socials, benèfiques, assistencials i de caràcter docent i cultural. El grup empresarial de la nostra comarca aposte d’esta forma per la implicació social al nostre territori, seguint un model de base cooperativa nascuda des dels orígens com a empresa i integrant iniciatives i pràctiques responsables amb un compromís molt clar amb el seu entorn social, així com el respecte pels valors ètics, per les persones i pel medi ambient.

A través d’un comunicat, el grup empresarial apunte que l’obtenció del distintiu de Responsabilitat Social Aragonesa 2021 i els valors que propague, «com són el compromís, el cooperativisme i les sinergies de creixement conjunt, les hem interioritzat en la nostra cultura empresarial, i ens ha animat a projectar-los al nostre entorn social a través de la creació de la Fundació Grupo Arcoiris». Una fundació que té com a principals objectius ajudar a les persones i col·lectius amb necessitats especials, promoure i fomentar la sostenibilitat dels recursos naturals de l’entorn a través de la gestió de projectes mediambientals, així com promocionar projectes socials i culturals.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank