Logotips d'organismes oficials

Ferida una treballadora de la tirolina de Fontdespatla en patir un aparatós accident

L'operària es va interposar, accidentalment, en la trajectòria d'un usuari que baixava per la tirolina. Va ser traslladada en helicòpter, però està “estable i fora de perill”

La tirolina de Fontdespatla, un important recurs turístic del Matarranya. | Foto: NDM

Una treballadora de la tirolina de Fontdespatla ha resultat ferida després de patir un aparatós accident laboral. Els fets es van produir el passat dissabte a la tarde, quan la treballadora en qüestió va patir l’impacte directe d’un usuari en el tram final de la tirolina de Fontdespatla, que està considerada la més llarga d’Europa i és un interessant recurs turístic del Matarranya per als amants de les emocions fortes. Es creu que l’operària de la tirolina es va interposar accidentalment en la trajectòria d’un usuari que baixava pel recorregut, i donada la força de l’impacte, va caure contra el terra i va patir ferides al cap. La treballadora va ser traslladada d’urgència a l’hospital Miguel Servet de Saragossa en helicòpter, i va ingressar a la UCI. La persona accidentada ha patit fractura de mandíbula i es trobe, segons les fonts consultades, “estable i fora de perill”.

R. LOMBARTE
Mitjans