Logotips d'organismes oficials

Beseit premie les cases millor decorades i il·luminades pels Nadals

La iniciativa, promulgada per l'associació d'Empresaris Turístics, ha tingut una gran resposta. El concurs ha repartit 300€ en premis

En l'edició d'este 2022 han participat un total de 16 propostes diferents. Foto: NDM

Beseit ha repetit experiència, i el passat 20 de desembre va fer l’entrega de premis a les millors decoracions i il·luminacions de Nadal. A través de l’Associació d’Empresaris Turístics de Beseit, i de cara a posar llum, color i alegria a estes dates tan marcades, es va animar a tots els veïns del poble a engalanar i a decorar les fatxades i exteriors de les seues cases. La proposta va tindre una potent recepció, i un total de 16 famílies van participar al concurs. Molt complicat ho va tindre el jurat, que va reconèixer que l’entrega de premis es va resoldre per molts pocs detalls. Finalment, la millor Decoració de Nadal va ser per a Judith i Héctor, que es van emportar un premi de 150 euros. La segona millor decoració va ser per a Estela Gascón, mentre que la tercera va quedar la Carmen Cobos.

Des de l’associació d’empresaris, la seua presidenta, Nuria Millán, va considerar que «la cosa ha anat molt bé. Hi ha veïns que tenen moltes ganes de participar a esta iniciativa, i ens ha sorprès molt el nivell de tots». Millán va recordar que alguns veïns de Beseit tenien per costum «decorar i il·luminar els exteriors per Nadal», i el concurs va nàixer amb la intenció d’engrescar a més gent i «tindre una major sensació de Nadal quan passeges pels carrers del poble». De cara a valorar les millors propostes, es va contactar amb diferents associacions de Beseit, «vam dissenyar un recorregut per les decoracions participants i cada persona va valorar diferents aspectes», com decoració, originalitat, l’aspecte tradicional o la il·luminació. La deliberació final va ser difícil i es va resoldre per molts pocs punts.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans