Logotips d'organismes oficials

Crial de Lledó suma dos medalles en els premis ‘Bruxelles’

La bodega del Matarranya es va emportar un or i una plata en el concurs internacional de vi de Brussel·les

Video Thumbnail
Bodegues Crial guanya una medalla d'or i una altra de planta en el 'Concours Mondial de Bruxelles'
Bodegas Crial continua guanyant premis. I esta vegada a escala internacional, i és que este celler s'ha emportat a casa, una medalla d'or i una plata al Concurs mundial de Brussel·les. Carlos Albesa, de Bodegas Crial, demostrava així el seu entusiasme, "l'experiència és molt gratificant, la veritat

Bodegas Crial continua guanyant premis. I esta vegada a escala internacional, i és que este celler s’ha emportat a casa, una medalla d’or i una plata al Concurs mundial de Brussel·les.
Carlos Albesa, de Bodegas Crial, demostrava així el seu entusiasme, “l’experiència és molt gratificant, la veritat és que reconeguen uns vins que s’estan elaborats en un petit celler familiar en l’àmbit mundial és una satisfacció tremenda”. La medalla d’or ha estat per al vi Crial Lledó Matarranya Blanc 2022, mentre que la de plata se l’ha emportat Els Roques de Benet 2019. “Hem presentat quatre botelles, quatre tipus de varietats diferents de vins. El 50% ha estat guardonat i l’altre 50 ha tingut una puntuació bastant alta també”, comenta Albesa. Uns premis que reafirmen la bona feina d’este celler del Matarranya.

Està sent un any de molts reconeixements per a estos vins, recordem que a la Fira del Vi de Querets es van emportar premi en 7 de les 8 categories. Uns vins que ja es comencen a conèixer a escala internacional, “som un celler menut, i treballem en un lloc menut, en les comarques limítrofes i en la pròpia nostra, però també, a poc a poc, ens estem posicionant en les exportacions”, afirma Albesa, i que afegix que “a nosaltres al final, el que ens interessa és que en el nostre territori se’ns valore i poder transmetre esta qualitat de vins, perquè la gent puga gaudir-los conjuntament amb la cuina d’aquí”.

Un vi que enguany esperen que siga de gran qualitat, i és que la producció de les vinyes d’esta temporada s’espera molt bona, “la sort és que tenim uns agricultors que estan molt bolcats a aconseguir la qualitat que nosaltres els demanem i estan portant uns raïms de qualitat molt bons”, afirma Albesa. Encara que la sequera sí que afectarà la quantitat del producte.

I. APARICIO
Mitjans