Logotips d'organismes oficials

Gaseosada i pregó per obrir les festes de Fondespatla

La pregonera d'enguany ha estat Ana Gimeno, metgessa de la localitat

La gasseosada va atraure a molta gent a Fondespatla. Foto: Isabel Aparicio

Les festes de Fondespatla van començar dijous dia 3 amb l’acte de les autoritats. L’alcaldessa Nerea Caldú va desitjar unes bones festes a tots els veïns i va donar pas a Ana Gimeno, metgessa de la localitat i pregonera d’este any. En acabar l’acte, va tindre lloc un dels moments més esperats de les festes, la tradicional gasosada i posada del mocador. L’acte va omplir la plaça i els carrers de gent. Cinc dies plens d’activitats en què la plaça s’omplia de gent a la nit. Nits que a més van estar amenitzades amb diferents activitats com els bingos, els bous de foc i les disfresses per a adults.

Les missa a Sant Salvador, i processó amb el vestit regional és una de les tradicions que no van faltar, igual que la missa en honor a Sant Cristòfol seguida de la benedicció de vehicles. Dilluns, darrer dia de festes, es va fer l’activitat Mastercheff, una cita amb una gran acollida. A la nit, la Traca de Fi de Festes va donar per acabats uns dies pensats per a tots els públics.

Mira aquí la fotogaleria de l’inici de festes

REDACCIÓ
Mitjans