Logotips d'organismes oficials

El sopar de germanor i la Banda Peñarbés tanquen les festes de la Vall

El xupinasso i el parc aquàtic van ser dels actes més divertits que es van celebrar durant estos dies festius

El bon ambient va regnar durant el sopar de germanor que va acomiadar les festes de La Vall. Foto: R. Lombarte

Durant estos dies d’agost, La Vall del Tormo també ha viscut les seues Festes Patronals. I ho ha fet amb moltes activitats. Un dels moments més participatius de les festes es va viure dilluns a la nit del 14 d’agost, amb la presentació de les Reines de Festes 2023. Al llarg d’eixa setmana hi va haver nombroses activitats, entre elles el xupinasso i un parc aquàtic. Unes festes que es van tancar la nit del 18 amb la traca. Prèviament, hi va haver sopar de germanor al pavelló i l’actuació de la Banda de Música Peñarbés.

REDACCIÓ
Mitjans