Logotips d'organismes oficials

Torredarques tanca unes festes majors plenes de novetats

Enguany van celebrar la primera edició del TdA Beer Fest, una degustació de cerveses, que va agradar molt als assistents

Les tardes de festes a Torredarques van estar molt animades. Foto: I. Aparicio

Des del dissabte 19 d’agost fins al dimarts 22, Torredarques es va omplir d’activitats per les seues festes patronals. Des de la comissió de festes es va fer un treball intens per emplenar un ampli programa d’activitats per a tots els públics. Des de la comissió, Olga Martín, comentava que “este any com dissabte era la vigília, ens sabia greu no aprofitar-ho tenint tot el dia lliure. Així que com a novetat vam decidir preparar un vermut musical a càrrec d’Efracústic que va fer un remember dels 80 i 90″. A més, la comissió va fer tapes per poder prendre un vermut. La traca de festes va anar acompanyada per la batukada A Ritmo de Vida, que va amenitzar fins a l’hora del tradicional sopar de germanor, que va donar pas a la Nit jove.

Una altra de les novetats d’estes festes va ser la TdA Beer Fest, acte en què es van poder degustar una bona varietat de cerveses, “és la primera vegada que posem nom a este acte”, afirma Martín. “Esta ha estat la primera edició, però creiem que cada any es podria repetir perquè a la gent li va agradar molt”. L’últim dia, Sant Bernat, van treure el sant en processó. Quatre dies intensos per fer unes festes molt esperades.

I. APARICIO
Foto: I. Aparicio
Mitjans