window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-155190099-1'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-56PVWNXVB6');
Logotips d'organismes oficials

S’esgoten en 6 hores les 7.000 entrades solidàries per accedir a Dinópolis

El total de la recaptació de la venda de les entrades es destinarà íntegrament a l'Associació Alzheimer Teruel i a l'Associació Espanyola de Grinpaties

Des de primera hora de la matinada de dilluns, molta gent va fer cua a les instal·lacions per a traure les seues entrades. Foto: NDM

En escasses 6 hores es van esgotar les 7.000 entrades de les XIII Jornades Solidàries que Dinópolis Teruel va posar a la venda el passat dilluns 2 d’octubre pel preu simbòlic de 4 euros. Si les entrades es llançaven a les 10 del matí, a primera hora de la tarde ja no en quedaven de disponibles. Tots diners que s’han obtingut de la venda de les entrades es destinarà a l’Associació Alzheimer Teruel i a l’Associació Espanyola de Grinpaties.

En el cas de la primera, esta entitat destine els diners recaptats al projecte de suport integral de les persones que pateixen esta patologia, no institucionalitzades i als cuidadors, proporcionant-los teràpia domiciliària i suport psicològic necessari. En el cas de la segona, esta associació el destinarà al projecte THE GRINSCALE per al desenvolupament d’una escala clínica per a les grinpaties (un conjunt de malalties ultra rares degudes a mutacions patogenètiques produïdes en algun dels gens anomenats grin).

En este sentit, Higinia Navarro, que és la directora-gerent de Dinópolis Teruel, va defensar que «volem agrair una vegada més a tots els que han adquirit estes entrades, la col·laboració i el compromís amb esta iniciativa solidària que hem posat en marxa per tretzè any, després de l’aturada per la pandèmia, i que ha tornat a ser un èxit». Les entrades donen accés a Dinópolis Teruel per un preu simbòlic durant els caps de setmana d’octubre a desembre, excepte aquells marcats en roig el calendari festiu, i que serien per a les Festes del Pilar i el Pont de la Puríssima.

REDACCIÓ
Mitjans