Logotips d'organismes oficials

Mont-roig guanye el concurs ‘Ilumina tu Pueblo’

El poble del Matarranya s'ha imposat a Castellote amb 18,720 vots i este Nadal brillarà amb una il·luminació especial

Video Thumbnail
Mont-roig lluirà aquests Nadals d'una forma especial gràcies al concurs 'Ilumina tu Pueblo'
Després d'una final molt renyida, Mont-roig s'ha proclamat guanyador del concurs 'Ilumina tu pueblo' organitzat per Electra Energia. Durant tot el cap de setmana han estat obertes les votacions a través d'Instagram, que finalment han quedat així: Castellote amb 18,468 vots i Mont-roig amb 18,720. Pe

Després d’una final molt renyida, Mont-roig s’ha proclamat guanyador del concurs ‘Ilumina tu pueblo’ organitzat per Electra Energia. Durant tot el cap de setmana han estat obertes les votacions a través d’Instagram, que finalment han quedat així: Castellote amb 18,468 vots i Mont-roig amb 18,720. Per tant, este Nadal Mont-roig brillarà d’una manera especial, ja que el premi d’este concurs consistia en una il·luminació nadalenca.

L’alcaldessa de la localitat, Gloria Blanc, explicava com ha estat la participació en el concurs, “ha sigut extraordinari, hem estat una setmana i mitja, superentretinguts i units, per treure lo millor tot junts”. Tots els enfrontaments entre els 8 pobles participants han estat molt renyits, però la final ha estat especialment igualada. “Quan vam saber en quants vots havien arribat els de Castellote, vam veure que havíem de ficar molta més energia per part de tots i arribar fins al darrer dels nostres contactes“, explicava l’alcaldessa. I així ho van fer, perquè durant tot el cap de setmana per totes les xarxes socials ha corregut l’enllaç de les votacions. I finalment l’esforç ha valgut la pena, sobretot perquè Mont-roig aprofitarà molt bé el premi, ja que “pràcticament no tenim res de llums, més que a la torre de l’església i poca cosa més“. A l’ajuntament encara no els han comunicat en què consistirà exactament el premi, i per ara es queden amb “el treball conjunt de tot el poble i la visibilitat que ha donat als 8 pobles que han participat. Ha estat una campanya important, amb moltíssimes visualitzacions i ens ha col·locat al mapa“.

Quan van rebre la proposta d’Electra per participar en este concurs, des de l’ajuntament de seguida van pensar que seria una bona oportunitat. El primer tall que van haver de superar va ser la presentació d’un vídeo promocional del poble, que es pot veure també per xarxes socials. En esta primera selecció van passar els 8 pobles que van entrar finalment al concurs: Mont-roig, La Ginebrosa, Bordón, Belmonte de San José, Aiguaviva, Mas de les Mates, Castellote i La Codonyera. Del seu grup, Mont-roig va aconseguir superar a La Ginebrosa i Bordon i la final ha estat amb el campió de l’altre grup, Castellote.

Mont-roig va ser l’únic poble del Matarranya en participar en el concurs, fet que també ha ajudat a unir vots i aconseguir la victòria.

MARTA JIMÉNEZ
Mitjans