Logotips d'organismes oficials

Vall-de-roures viu un carnaval molt participatiu i divertit

Per al dia de les disfresses es van organitzar dos passacarrers que van acabar en una festa al pavelló

Video Thumbnail
Color, música i molta diversió al Carnestoltes de Vall-de-roures
El passat dissabte els carrers de la capital comarcal es van omplir de molts personatges. Una colla de 'Pichachus', així com Harry Potter o Popeye són algunes de les disfresses escollides per al dia de carnaval d'este any a Vall-de-roures. Des de l'ajuntament i amb la col·laboració de l'AMPA van org

El passat dissabte els carrers de la capital comarcal es van omplir de molts personatges. Una colla de ‘Pichachus’, així com Harry Potter o Popeye són algunes de les disfresses escollides per al dia de carnaval d’este any a Vall-de-roures. Des de l’ajuntament i amb la col·laboració de l’AMPA van organitzar diverses activitats per esta festivitat. Circ, cercavila i música, no podien faltar en un carnestoltes pensat tant per a xiquets com per a adults.

A primera hora de la tarda, la concentració de disfresses infantils va omplir la plaça d’Espanya. En una cercavila amenitzada per la Banda Comarcal ‘San Antón’ van arribar fins al pavelló. Un recorregut que es va repetir per la nit, però en esta ocasió l’animació va anar a càrrec de la batukada A Ritme de Vida. “Fa anys que ho fem així i sembla que funciona bé, tant amb la banda com amb la batukada, i continuarem amb este format”, afirmava Ana Belén Molinos, regidora de cultura de l’ajuntament.

Totes les mirades va anar a parar a una carrossa duta a terme per diferents famílies. Una proposta innovadora, que des de l’organització voler incentivar de cara a pròximes edicions. També va haver-hi xocolatada a càrrec de l’AMPA de la localitat. “Hem repartit entre 200 i 300 racions“, explicava Pili Colón, presidenta de l’AMPA.

Pel que fa als espectacles, van apostar per ‘Un carnaval de circ’ a càrrec de Bengala Teatre i Circ. Mentre que a la nit li va tocar el torn a ‘Set Live Afro Latin House’ de DAMA-D i discomóvil ‘DJ Blay’.

ISABEL APARICIO
Mitjans