Logotips d'organismes oficials

La passió pel tall de pernil torna este diumenge a Mont-roig

El Jardí de la Noguera acollirà tot un espectacle gastronmic, el VIII Concurs de Talladors de Pernil

Els assistents a l'esdeveniment podran degustar el magre tallat pels millors professionals del sector. Foto: R. Lombarte

Este diumenge 28 de juliol, a les 11 del matí, tindrà lloc al Jardí de la Noguera de Mont-roig, el VIII Concurs de Talladors de Pernil que organitza l’ajuntament de la localitat, i que serà classificatori per a la Final del Campionat d’Espanya. Es tracta d’un concurs únic a Aragó, i un dels pocs a este nivell que es desenvolupen al nord d’Espanya.

A la competició participaran set talladors professionals, els quals lluitaran per aconseguir el primer lloc, que dona accés directe al gran concurs nacional de talladors de pernil 2025. Es tracta d’un esdeveniment obert al públic on es podrà gaudir de la professionalitat dels talladors, així com de la degustació de pernil i el sorteig d’una experiència única. El públic assistent podrà tastar el pernil de Denominació d’Origen per 6 € el plat. “Un preu just i més que raonable perquè serà tallat per professionals, cosa que convertix la degustació del pernil en un autèntic delit per als sentits”, apunta César Lombarte, regidor de l’ajuntament de Mont-roig.

Este concurs està avalat per l’Associació Nacional de Cortadores de Jamón i reconegut i recolzat pel Consell Regulador de la denominació d’origen Pernil de Terol, la Diputació de Terol i Comarca del Matarranya, i hi col·laboren empreses del sector del territori. A més, per donar la major difusió possible a este concurs, comptaran amb la cobertura de ‘Jamón Lovers‘, una plataforma de màrqueting especialitzada en el pernil que té de més de 70.000 usuaris i que, a través de totes les seues plataformes, que tenen centenars de milers de seguidors a diferents xarxes socials, retransmetrà en directe el concurs en l’àmbit nacional.

César Lombarte, regidor de l’Ajuntament de Mont-roig, ens conta en esta entrevista a Ràdio Matarranya,tots els detalls de concurs i convida a tothom a assistir-hi:

 

REDACCIÓ
Mitjans