Logotips d'organismes oficials

Troben el cos sense vida del jove desaparegut al Matarranya

El cadàver s'ha trobat en una finca de la família situada al terme de La Portellada

La persona desapareguda era natural del Matarranya.

(INFORMACIÓ ACTUALITZADA)
Final difícil de digerir. El jove veí del Matarranya, i desaparegut des del dimarts, ha aparegut sense vida esta mateixa tarde, concretament en una finca agrícola de la família situada al terme municipal de La Portellada. H. C., veí de Vall-de-roures i nascut l’any 1986, es donava per desaparegut des de feia uns dies. De fet, i segons ha contrastat este mitjà, no se sabia res d’ell des de la tarde de dimarts, quan se’l va veure conduint el seu cotxe, un turisme color gris i model Citroën C5, per la carretera A-231, que és la via que enllace la capital del Matarranya amb les Ventes, en direcció Alcanyís. Esta tarde, H. C. havia d’estar a les 18.00 hores a Quinto a recollir els seus fills, que és el poble que està a meitat camí entre el Matarranya i Huesca, la població on viu la seua ex-parella. En no aparèixer tampoc per Quinto, es van encendre totes les alarmes. Tot i que no ha transcendit la causa de la mort, H. C. s’hauria tret la vida.

Gent pròxima a la persona desapareguda va concretar a este mitjà que el dimarts H. C. va estar actiu a través del WhatsApp. Aquell matí va aprofitar per anar a buscar bolets. Va dinar a casa sons pares, on vivia des de feia un temps. Segons els hi va explicar a uns amics, aquella tarde tenia una cita a Alcanyís a les 16.00 hores. Cita a la qual, per cert, no va acudir. De fet, allí es va perdre el rastre de H. C. Aquella nit, i segons esta mateixa versió, el desaparegut tampoc va acudir a dormir a casa. Amics del desaparegut explicaven que H. C. va canviar la fotografia del perfil de WhatsApp fa uns dies, on hi apareix el toll del Salt de La Portellada. Este canvi de foto de perfil va preocupar els seus pròxims, els quals van pentinar diferents racons dels termes municipals de La Portellada i Pena-roja, d’on són son pare i sa mare, respectivament, per a veure si trobaven el cotxe o alguna pista. Uns racons naturals que ell solia freqüentar.

El cos sense vida de H. C. s’ha trobat a la vora de les 19.00 hores dins d’un maset en una finca agrícola propietat de la família, ubicada al terme municipal de La Portellada. El cotxe estava a la vora mateixa del maset.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans