Logotips d'organismes oficials

Els visitants de FITUR 2020 es poden “tirar” per la tirolina de Fondespatla

El visitant pot triar el fons de la localitat des de la qual desitja tirar-se en la tirolina i simula la seua suspensió en l'aire

Durant la activitat el visitant es pot tirar en tirolina / Foto: NDM

Aragó està un any més en la Fira Internacional de Turisme en la seua 40a edició i en la qual utilitzarà alguns dels seus recursos turístics més importants per a promocionar-se i donar-se a conéixer. En la presentació ha estat el vicepresident i conseller d’Indústria, Competitivitat i Desenvolupament Empresarial, Arturo Aliaga ha assenyalat que el “full de ruta d’Aragó és reforçar la qualitat i la competitivitat de les indústries turístiques d’Aragó, posant l’accent en una estratègia encaminada al turisme sostenible”. El vicepresident i conseller d’Indústria visitarà l’estand d’Aragó en FITUR demà divendres 24 de gener, dia d’Aragó a la fira.

L’estand d’Aragó en Fitur per a l’any 2020 té una àrea de 503 metres quadrats on estan representats els principals valors turístics de la comunitat autònoma: la naturalesa, el turisme d’aventura, el turisme rural, enoturisme, neu, les províncies de Saragossa, Osca i Terol, els càmpings i bungalows, els centres de vacances, els refugis de muntanya, les agències receptives d’Aragó, el birding aragonés, els Pirineus, el Prepirineu i diferents comarques que han confirmat la seua presència. Compta amb una doble planta i hi haurà taules de treball en la planta baixa, despatxos per a reunions i un meeting point, per a les empreses.

Una empresa especialitzada s’encarrega d’actuar com a guies de turisme actiu dinamitzant l’activitat en les tirolines després del seu auge a Aragó a Hoz de Jaca (Osca) i Fondespatla i la que hi ha projectada en Fiscal (Osca). El visitant pot triar el fons de la localitat des de la qual desitja tirar-se en la tirolina i, amb l’ajuda d’un arnés i diferents elements de subjecció, simula la seua suspensió en l’aire com si fóra real.

El divendres 24 de gener, en el marc del dia d’Aragó en Fitur i com un dels socis fundadors, la Diputació de Terol donarà la benvinguda al Govern d’Aragó en el Clúster Aragó de Turisme Sostenible. Amb la signatura, que tindrà lloc en l’estand d’Aragó, l’executiu autonòmic se suma a les empreses i institucions de la Comunitat que ja treballen des de fa uns mesos pel compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible en el sector turístic.

Al voltant d’este mateix tema, el diputat delegat de turisme de la Diputació de Terol, Diego Piñeiro, presentarà el dia 24 les línies mestres del projecte “Teruel Siente” i les accions realitzades per a posicionar a la província com a destinació turística sostenible d’excel·lència en el Fòrum MindFul Destinations. Es tracta d’un espai que pretén donar a conéixer les tendències nacionals i internacionals que aglutinen el turisme conscient i transformador, un fòrum en el qual es parla sobre noves maneres de fer turisme que milloren la vida tant del viatger com dels prestadors de serveis.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank