Logotips d'organismes oficials

La marca turística de La Freixneda compta amb una nova imatge

La Freixneda ha creat una nova imatge de marca turística que "reflecteix el municipi a la perfecció", segons va declarar Fontanet

La imatge creada per Nebulosa Gráfica / Foto: NDM

La preocupació per la imatge i la millora dels edificis principals i del turisme de La Freixneda és la tònica dominant de l’equip de Frederic Fontanet. En els primers mesos de legislatura, a més de potenciar el turisme de la localitat, el municipi va il·luminar els edificis o monuments més emblemàtics del nucli urbà i l’avenir d’enguany continuarà en la mateixa línia.

A pesar que en els últims mesos La Freixneda va quedar fora de les admissions a l’Associació dels Pobles d’Espanya, i tal com va recalcar llavors Fontanet, des de l’ajuntament perseguiran la línia de la millora constant en l’àmbit turístic de la localitat declarada Conjunt Històric Artístic. D’esta manera, el sistema de promoció turística actual està sent renovat per complet. Durant la temporada de poca afluència entre Nadal i Setmana Santa, l’ajuntament ha aprofitat per a realitzar una reforma integral de l’oficina de turisme municipal ampliant principalment la zona d’aparador i realitzant un canvi de mobiliari. A més, La Freixneda ha creat una nova imatge de marca turística que “reflecteix el municipi a la perfecció”, segons va declarar Fontanet, “gràcies a un símbol astral que es va trobar en una roca de la localitat fa uns anys i a una tipologia única”. Amb aquesta nova imatge es pretén integrar al visitant amb la història ancestral de la localitat. A més, també s’ha creat nou material informatiu.

Sota aquesta nova imatge La Freixneda pretén no sols englobar als visitants que acudisquen a la localitat, sinó també a establiments i serveis que formen part de la dinamització de la localitat. Hotels, restaurants o els propis establiments convencionals es pretenen posar en valor des del Consistori.

El protocol d’actuació que es pretén perseguir és de caràcter continuat per a centrar La Freixneda en una evolució constant. En este sentit, la localitat afrontarà el mes vinent d’octubre les jornades sobre despoblament ‘Tierra Vacía’ amb la finalitat de recuperar el caràcter cultural amb una taula redona sobre la despoblació, actuacions musicals i el lliurament de premis del concurs de relats ‘Tierra Vacía’.

PAULA VIVER
Mitjans