Logotips d'organismes oficials

Formació per a oficines de turisme i agents del sector des de la Diputació de Terol

El pla de formació destinat als agents turístics es desenvoluparà en dues matèries, atenció en hostaleria i igualtat

Presidents i consellers de les 10 comarques de Terol en la reunió de la Diputació. / Foto: NDM

La Diputació de Terol amb l’objectiu de potenciar la imatge de la província a l’exterior ha presentat els seus plans de formació, comunicació i les fires nacionals en els que estarà present la Diputació Provincial sota la marca #SienteTeruel .

En la reunió han participat presidents i consellers de les 10 comarques de Terol, acompanyats pels tècnics de turisme. Per a Diego Piñeiro, diputat delegat de Turisme de la Diputació, “aquestes reunions han de servir perquè la coordinació turística sigui absoluta amb les comarques. Creiem que la Diputació i les comarques han de treballar en la mateixa direcció i per això volem institucionalitzar aquest tipus de reunions”. Unes trobades que es pretén siguin periòdiques en dues ocasions anuals.

El pla de formació destinat als agents turístics es desenvoluparà en dues matèries, atenció en hostaleria i igualtat, sempre amb l’objectiu que el sector del turisme de la província “acabi abraçant els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible que estipula Nacions Unides”. Segons Piñeiro, “l’hostaleria turolense ha de ser un referent de l’excel·lència turística de la província”.

A més, també s’ha informat de l’organització d’un curs per al personal de les Oficines de Turisme i els agents que tenen relació directa amb els viatgers. “Volem que tots tinguin una informació similar i que actuïn sota els mateixos criteris d’atenció”, ha dit Piñeiro. El curs se celebrarà durant el mes de novembre, en temporada baixa.

REDACCIÓ
Mitjans