Logotips d'organismes oficials

Visita guiada virtual al Parrissal de la mà de La Fàbrica de Solfa i Senda

Un projecte que uneix la passió per la natura i el paisatge del Matarranya amb les noves tecnologies

Gràcies a un total de setze fotografies en 360º, es podrà realitzar un recorregut per les gúbies del Parrisal. / Foto: NDM

Estos dies de confinament són moltes i variades les propostes que es produeixen per a fer més tolerable el confinament. Algunes, com la de La Fàbrica de Solfa i Senda, ens permeten gaudir de la natura sense sortir de casa.

I és que l’hotel de Beseit ha organitzat una visita guiada virtual al Parrissal per al matí d’este dissabte 25 d’abril . Un projecte que uneix la passió per la natura i el paisatge del Matarranya amb les noves tecnologies, per aconseguir traslladar a l’espectador a un dels punts més emblemàtics de la comarca.

Gràcies a un total de setze fotografies en 360º, es podrà realitzar un recorregut per les gúbies del Parrisal. A més, el guiatge, de la mà d’Alberto Moragrega, ens descobrirà els punts més interessants de l’itinerari: les pintures rupestres, la vegetació, les característiques de les formacions geològiques…

“És una difusió de que dins del confinament també podem gaudir, almenys virtualment, del paisatge del Matarranya”, va comentar Javi Moragrega. Va continuar: “volem promocionar el paisatge d’una manera diferent, virtual, per a enganxar a la gent i que ens vingui a visitar”.

Una projecte iniciat abans de l’Estat d’Alarma i que sorgeix a partir de la filosofia ‘Slow Travel’ tan característica d’esta empresa: una manera de viatjar sense presses per a poder gaudir del paisatge.

Aquesta visita guiada es durà a terme gratuïtament el dissabte 25 d’abril a les 11h mitjançant els següent enllaç: cutt.ly/VisitaParrizal

SABINA COLOMÉ
Mitjans