Logotips d'organismes oficials

La web turística de la Comarca del Matarranya recollirà les activitats online del territori

L'objectiu és posar en valor totes les activitats que s'estan emetent en directe a través de les xarxes socials

Les activitats es podran compartir a través de la web matarranyaturismo.es. / Foto: NDM

Des del Departament de Turisme de la Comarca del Matarranya es vol posar en valor totes les activitats que s’estan emetent en directe a través de les xarxes socials, tant les que realitzen empreses del territori, persones particulars, com a serveis públics o privats que estan oferint activitats d’interés per als veïns i veïnes del Matarranya.

Durant el confinament, gent del Matarranya, administracions i empreses del territori estan utilitzant les xarxes socials com a altaveu per a oferir coneixements i mostrar activitats que contribueixen a animar aquest temps de tancament a casa. Moltes d’aquestes activitats s’emeten en directe, a través de plataformes com Facebook o Instagram.

El Departament de Turisme de la Comarca del Matarranya començarà a publicar tota aquesta informació en la seua pàgina web d’índole turística www.matarranyaturismo.es en l’apartat d’agenda, amb l’objectiu de fer eco a totes estes accions que estan duent a terme les persones vinculades al territori, i poder ajudar en la difusió dels actes que s’estiguen emetent en viu i directe via online. Aquestes activitats comprenen directes en Instagram, visites virtuals en ‘streaming’, videoconferències o fins i tot concerts.

Tots els que vulguen compartir les seues activitats online en directe, poden enviar els detalls a info@matarranya.org

REDACCIÓ
Mitjans