Logotips d'organismes oficials

Matarranya Aventura crea una guia gratuïta del territori amb les activitats més destacades

La guia mostrendes d'on veure les millors postes de sol, els llocs més curiososdel Matarranya o fins i tot on poder realitzar els millors banys al riu

Més de 200 persones ja s'han descarregat la guia que es pot trobar la web de Matarranya Aventura. / Foto: NDM

La guia pretén servir d’ajuda per als turistes que vulguin venir el territori, per això inclou informació del Matarranya, els Ports de Beseit i les comarques veïnes com ara la Terra Alta Baix Aragó o Morella. En ella podem trobar tant les activitats més famoses com les més desconegudes. Entre moltes altres coses destaca els pobles més bonics i què visitar en ells. Així mateix, mostren des d’on veure les millors postes de sol, els llocs més curiosos com les presons del Matarranya o fins i tot on poder realitzar els millors banys al riu.

És una eina simple, pràctica i completament gratuïta per a l’organització de viatges. La seva extensió és d’unes 30 pàgines i inclou un mapa del Matarranya on estan marcades les activitats, els pobles i les carreteres. També destaca diferents rutes a peu, amb bici o vehicle. I recull informació dels pobles dirigint al turista a través de diferents enllaços a la web de turisme dels diferents pobles del territori i a l’oficina de Turisme de la Comarca del Matarranya i de cada poble.

Des de que es va estrenar la guia, el passat 28 d’abril, en una setmana més de 200 persones ja se l’han descarregat. Es pot trobar de manera gratuïta en la pàgina web de Matarranya Aventura en la secció de regal. La guia, en ser creada per la mateixa empresa també destaca les seves pròpies activitats, encara que tal com assegura el seu creador, Javier Arias, la intenció és que beneficiïs a tots: “Al final és un turista que invertirà temps i diners a la comarca, és igual a qui. Si ens podem ajudar entre tots doncs genial”.

El confinament i les restriccions per quedar-se a casa han ajudat a la creació del projecte. “Fa temps que volem fer-la i quin millor moment que ara”, va assegurar Arias. La guia l’han desenvolupat durant un mes i mig dedicant-li unes quatre hores al dia. Aquesta no és la primera iniciativa que realitzen des de Matarranya Aventura, un altre dels projectes que podem destacar és Mastermind, una trobada virtual per a ajudar joves emprenedors del territori a ajudar-se entre si per a poder millorar els seus negocis.

JOSÉ BLANCH
blank Mitjans blank