Logotips d'organismes oficials

L’Associació dels Pobles més Bonics es reunirà a Peníscola a la primavera

"Ara més que mai hem de posar en valor la vida als pobles", diu l'alcalde Andrés Martínez

El propi alcalde, Andrés Martínez, ha confirmat la celebració a Peníscola de la VIII Assemblea Nacional de l’Associació dels Pobles més Bonics d’Espanya, agrupació de la qual forma part la ciutat papal des de la seua constitució.

“Va ser un honor impulsar, al costat d’altres dotze municipis, la constitució d’aquest selecte grup, i serà un orgull rebre’ls anys després a la nostra casa, sent més de noranta pobles ja els que estem compromesos amb aquest projecte comú” ha explicat Martínez.

La vuitena assemblea es preveu per a la pròxima primavera, no obstant això, encara no es remenen dates concretes a causa de l’actual situació pandèmica, “no podem fixar una data però sí que podem assegurar que el nostre compromís i voluntat de reivindicar la singularitat dels nostres municipis i de fer-ho de manera conjunta continuen intactes; ara més que mai hem de posar en valor la vida als pobles, així com les oportunitats i avantatges que aquesta suposa en la conjuntura actual”

Així s’ha referit el munícipe a l’interés que desperta l’entorn rural des que arribara la Covid19 a les nostres vides, “hem de ser capaces de veure les oportunitats que se’ns presenten i no quedar-nos arrere, comprometre’ns amb un model de turisme sostenible, exigint a les administracions superiors les inversions necessàries per a preservar el nostre patrimoni i garantir la millora de les comunicacions, també en l’entorn digital” ha manifestat.

L’Associació de Pobles més Bonics d’Espanya mantindrà una trobada prèvia a l’assemblea, el mes vinent de desembre a Fredes -si la situació ho permet-, en el qual s’acordarà la inclusió dels pobles candidats a engrossir la xifra d’integrants d’aquesta agrupació de poblacioness singularment belles.

Mitjans