Logotips d'organismes oficials
blank

Vall-de-roures ja té un nou eslògan turístic

"Valderrobres evoca tus sentidos" ha estat escollit com a nou eslògan de la localitat

Veïns i visitants han votat el lema a les xarxes socials. | Foto: NDM

“Valderrobres evoca tus sentidos” ha estat escollit com a nou eslògan de la localitat després d’una votació per xarxes socials on els veïns i visitants del poble han escollit el seu lema preferit.

Aquesta iniciativa forma part dels preparatius que l’àrea de turisme de Vall-de-Roures està portant a terme per al reinici del turisme quant la situació sanitària ho permeta. Així, aquest eslògan serà la principal informació que els visitants rebran al voltant de la localitat. Per a incentivar a la participació en les enquestes s’han sortejat mascaretes amb la imatge del poble.

L’any 2019 Vall-de-Roures va participar en la campanya de Ferrero Rocher que premia als pobles bons i bonics. D’aquest concurs va quedar el lema “Valderrobles pueblo con luz” que complementarà a l’eslògan recentment escollit.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank