Logotips d'organismes oficials

El Matarranya apareixerà en la sèrie ‘Motorcycle Diaries’

La plataforma 'Provincia de Teruel Film Comission' s'ha encarregat de gestionar un capítol de la sèrie que impulse la televisió belga

La setmana passada l'equip va gravar un capítol de la sèrie per terres terolenques. | Foto: NDM

La província de Terol en general i el Matarranya en particular protagonitzarà un dels episodis de la sèrie Motorcycle Diaries (Diaris de Motocicleta), una coneguda sèrie docu-ficció que va recórrer la passada setmana diferents localitzacions del nostre territori. El rodatge ha estat coordinat per Provincia de Teruel Film Comission, plataforma impulsada per la mateixa Diputació, qui s’ha encarregat de triar totes les localitzacions. Motorcycle Diaries és una sèrie de la productora belga ANT-Productions que viatge per tot el món recorrent atractives rutes que es mostren als amants de les dos rodes de tot el món a través de la seua coneguda pàgina web. Les seues publicacions en xarxes arriben a milions de seguidors i són un referent per tota Europa.

D’esta forma, la província s’uneix a una llarga llista d’espectaculars recomanacions, i que van des de Utah a Kenya. El diputat de Cultura i Turisme de la Diputació de Terol, Diego Piñeiro, va destacar que la Film Commission “està donant els seus fruits i el treball que estem fent està comportant cada vegada més rodatges”. A la vegada, Piñeiro va explicar que, des que es va crear la plataforma, tots els mesos es produeix algun rodatge de diferents característiques amb caràcter internacional. “Són equips d’una mitjana de 50 persones que mengen i pernocten a la nostra província, per tant l’impacte és cada vegada més important i es note en més comarques”. Al mateix temps, Piñeiro va afegir que cada vegada més professionals de l’audiovisual, tant d’Espanya com de l’estranger, “es fixen en la nostra província”.

La ruta seleccionada pel programa Motorcycle Diaries de la nostra província recorre els punts i carreteres més espectaculars del territori, l’imponent castell de Peracense, travessant les Serres d’Albarracín i Javalambre, entrant al Maestrat per la Silence Route, fent una parada obligada a Motorland Aragó, o fent parada i fonda als hotels exclusius del Matarranya.

REDACCIÓ
Mitjans