Logotips d'organismes oficials

La DPT reforçarà la seua col·laboració amb l’associació de los Pueblos más Bonitos

L'ajuntament de Morella presidirà la zona est d'este organisme. La pròxima assemblea nacional es viurà a Peníscola el 2 d'octubre

L'assemblea de la zona est del col·lectiu es va celebrar a Mirambell. | Foto: NDM

El president de la Diputació, Manuel Rando, va anunciar que la institució provincial reforçarà la seua col·laboració amb l’associació de los Pueblos más Bonitos de España amb l’objectiu de potenciar la seua promoció. Ho va anunciar durant la seua participació en l’assemblea de la zona est del col·lectiu, i que se va celebrar a la població de Mirambell. Terol és la província amb més pobles bonics, entre els quals trobem les poblacions de Calaceit i Vall-de-roures, així com la ciutat de Morella, molt pròxima també al circuit turístic de l’entorn del Matarranya.

La institució provincial va recalcar que l’associació s’ha convertit en «tot un referent» en matèria turística, i en paraules de Rando «és una marca molt important que ha suposat un augment de visitants evident i que segur seguirà creixent. Per això, ampliarem la col·laboració en els àmbits que ells consideren, per exemple en la col·laboració amb un servei públic que està funcionant molt bé com és la Teruel Film Commission», va considerar el president de la Diputació. Durant la trobada també es va anunciar la presidència de Morella de la zona est de l’associació.

De fet, esta divisió regional de l’associació de los Pueblos más Bonitos de España es va crear amb l’objectiu de tindre una millor organització interna, sent més pràctica i dinàmica, perquè la marca està integrada per 104 pobles. Els membres de l’assemblea, que van estar acompanyats pel president de l’Associació, Francisco Mestre, van estudiar les pròximes accions promocionals i iniciatives de l’entitat, de cara a millorar les localitats que integren el col·lectiu, la reivindicació i la posada en valor del patrimoni i la riquesa de les seues tradicions.

D’esta manera, en la jornada es va informar a tots els membres sobre les reunions i projectes mantinguts amb diversos ministeris del Govern d’Espanya i amb les comunitats autònomes, i de la pròxima edició de les III Jornades dels Pobles més Bonics al Senat, que amb el títol Turisme, Innovació i Medi Ambient a l’Espanya Rural se celebrarà el pròxim 30 de setembre. Els presents van poder conèixer les novetats en matèria de promoció i han proposat a Aïnsa com a localitat candidata per acollir l’assemblea nacional dels pobles més bonics per al 2023.

REDACCIÓ
Mitjans