Logotips d'organismes oficials

Territorio Dinópolis ha sumat més de 21.000 visites esta Setmana Santa

Supose un augment del 10 per cent si es compare amb la Setmana Santa prèvia a la pandèmia.

Imatge de les instal·lacions de Dinópolis a Pena-roja, on es pot visitar el Tastavinsaurus. Foto: DINÓPOLIS

Territorio Dinópolis ha rebut durant esta Setmana Santa, des del dissabte 9 d’abril al dilluns 18 d’abril, un total de 21.004 visitants, cosa que supose un augment del 10 per cent si ho comparem a les visites que es van donar durant el mateix període de l’any 2019. En este sentit, Higinia Navarro, gerent de Dinópolis, va apuntar que «hem tingut una Setmana Santa espectacular, amb més de 21.000 visitants, sent les millors xifres de tota la història de Territorio Dinópolis. Amb estos números només podem estar agraïts amb tots aquells que ens han visitat durant tots estos dies, que han triat Dinópolis i les nostres seus per a viure un meravellós dia en família, amb amics o en parella, i per descomptat, a tot el personal, que ha donat el 100% perquè els visitants s’emporten una molt bona experiència».

Per la seua part, el vicepresident aragonès i president de Dinópolis, Arturo Aliaga, va entendre que «estes xifres ratifiquen no només la tornada a una esperada normalitat després de la pandèmia, on s’ha fet un gran esforç, sinó que representen l’èxit d’un projecte que ha estat i és una ferma aposta turística, científica i d’oci a la província pel Govern d’Aragó». Aliaga va entendre que superar els 21.000 visitants els dies de Setmana Santa és un motiu més per a «celebrar que Dinópolis és un projecte més que consolidat com a centre de recerca paleontològica i com a centre d’atracció per al turisme familiar». Des del Govern d’Aragó van afegir que en els pròxims mesos es viurà l’ampliació de les instal·lacions, la qual se sumarà a una proposta que «està sent molt ben rebuda pels visitants».

En relació a les procedències durant esta Setmana Santa, en primer lloc trobem els madrilenys amb un 16,49%, seguit dels barcelonins amb un 16,44%, valencians amb un 11 ,62%, saragossans amb un 9,34% i castellonencs amb un 4,77%. Per comunitats autònomes, encapçale el rànquing Catalunya, que supose un 22 per cent de tot el públic que esta Setmana Santa va visitar Territorio Dinópolis, i que inclou la seu de Dinópolis Inhospitak que trobem al Matarranya. Durant este mes d’abril, Dinópolis estarà oberta des d’este dijous al diumenge 24 d’abril. De cara al pont de l’1 de maig, també obrira des del dijous 28 d’abril, i estarà obert el dilluns 2 de maig. Per als mesos de maig i juny, les instal·lacions estaran obertes de dijous a diumenge. Dinópolis recomane la compra prèvia d’entrades a través de www.dinopolis.com/ventaentradas.

REDACCIÓ
Mitjans