Logotips d'organismes oficials

L’or gastronòmic de la província es done a conèixer durant la ‘Feria del Jamón’

La Diputació Provincial mostre a través d'un estand els diferents aliments de qualitat de la nostra província, com són l'oli d'oliva, el safrà, la trufa o el formatge

Durant la Fira del Pernil s'han promocionat diferents productes de qualitat de la província a través de la Diputació. Foto: NDM

Els ors gastronòmics de la província s’han promocionat a les fires del Pernil i Aliments de Qualitat, en un estand que la Diputació Provincial va instal·lar al mercat de productes agroalimentaris a la Glorieta de Terol. De fet, el diputat d’Agricultura i Ramaderia, Miguel Ángel Navarro, va visitar este espai durant la celebració de la proposta, on va destacar la importància d’estos productes per al desenvolupament de la província. A través de l’eslògan #SienteTeruel, i de la mà dels ors gastronòmics, parlem de l’or negre per a la trufa, d’ors grocs com el préssec i l’oli d’oliva, d’or blanc per al formatge i ors rojos per a referir-nos al safrà, el pernil o el vi.

Esta promoció, impulsada per l’àrea de Turisme de la DPT, ha tingut com a gran objectiu que la província es consolide en destinació de referència per als amants del turisme gastronòmic, aquells a qui els mou la passió per a conèixer productes típics dels llocs que visiten. Al mateix temps, la Diputació col·labore amb la promoció dels productes alimentaris de qualitat de la província amb la firma de convenis. De fet, la institució provincial dedique 80.000 euros cada any, a través de vuit convenis amb els consells reguladors, indicacions protegides i associacions de productors de la província, que centren les línies de treball en campanyes a xarxes socials, pàgines web i degustacions.

REDACCIÓ
Mitjans