Logotips d'organismes oficials

A Pena-roja s’estan fent els treballs de cablejat de la fibra òptica

Després de gairebé un mes paralitzats l’empresa instal·ladora ha reiniciat els treballs a la comarca

Video Thumbnail
Fibra optica PNRJ
La proclamació de l’Estat d’Alarma va suposar la paralització de diversos projectes al Matarranya. Entre ells el desplegament de la fibra òptica per tots els municipis de la comarca. Després de gairebé un mes paralitzats l’empresa instal·ladora ha reiniciat els treballs. En estos moments es troben c

La proclamació de l’Estat d’Alarma va suposar la paralització de diversos projectes al Matarranya. Entre ells el desplegament de la fibra òptica per tots els municipis de la comarca. Després de gairebé un mes paralitzats l’empresa instal·ladora ha reiniciat els treballs. En estos moments es troben cablejant la localitat de Pena-roja de Tastavins.

A Torre del Compte i Fontdespatla la instal·lació ja està acabada i ja s’estan tramitant altes d’usuaris. En breu el servei s’obrirà també a La Portellada, Arenys de Lledó i Fórnols, municipis on la instal·lació de la xarxa també està preparada. Seguidament arribarà el torn de Queretes, que va quedar pendent per l’aturada de l’Estat d’alarma.

Este projecte del grup MasMovil amb la seua operadora aragonesa Embou i el distribuidor local Puyo Area Tecnològica es pioner en la instal·lació de fibra optica en tota una comarca rural, d’inerior i amb pobles menuts. Esta és una millora important per al territori, tal com ha demostrar l’actual situació en la que s’ha fet tant necessari tindre una connexió en condicions per a poder treballar o estudiar des de casa.

MARTA JIMÉNEZ
blank Mitjans blank