Logotips d'organismes oficials

Suspeses les activitats esportives de Comarca per adaptar-les a les noves indicacions del Govern

Els tècnics d'esports treballen per adaptar les activitats i tornar-les a reprendre el pròxim dijous 22

La suspensió de les activitats és una mesura temporal que no implique la cancel·lació de estes. | Foto: NDM

El Govern d’Aragó feia públic ahir dilluns 19 d’octubre les noves mesures per intentar frenar els contagis de COVID-19. Estes noves restriccions limiten, entre altres àmbits, la realització d’activitats esportives dirigides en més de 6 persones en espais tancats.

D’esta forma, la Comarca del Matarranya comunica que se suspenen les activitats esportives previstes per al dia d’avui 20 d’octubre i per a demà dia 21, amb la finalitat de reorganitzar els grups esportius i poder continuar impartint les activitats conforme a la nova normativa que establix el Decret llei del Govern d’Aragó. “Hem de decidir com ho distribuïm i com afrontem estos 15-20 dies que durarà la restricció”, explicava Salomé Roquer, tècnica d’esports de la Comarca.

La suspensió de les activitats és una mesura temporal no definitiva i que no implique la cancel·lació de les activitats com s’ha fet en altres comarques de la província, “natres intentarem mantenir el servici tot i que sigui baix mínim, però que es pugue seguir donant”, assegurava Roquer.

Durant els pròxims dies els tècnics de Comarca treballaran per reorganitzar els espais i grups per intentar a partir del pròxim dijous 22 reprendre totes les activitats. Per un costat, s’intentarà adaptar les activitats per fer-les a l’aire lliure, on les restriccions limiten les activitats a 30 persones i per ara cap grup arribe a este número de participants. Una altra de les opcions que es baralle és dividir els grups en hores i dies, o per aquelles activitats que hi tenen periodicitat dos dies a la setmana es dividirien als participants per anar només a una. Cal destacar que alguns municipis poden continuar en les activitats perquè són grups de 6 persones o menys o que es fan a l’aire lliure.

En un principi, els dies en què es realitza cada activitat es mantindran i s’informarà els usuaris dels canvis que es produiran quan estiguen reorganitzats els grups.

REDACCIÓ
Mitjans