Logotips d'organismes oficials
blank

Concurs de microrelats i campanya amb sorteig per a conscienciar sobre la violència de gènere

Joventut de la Comarca del Matarranya i Creu Roja Matarranya han fet una campanya de conscienciació del 25N

Per a incentivar la participació se sortejarà una Camara Instax. | Foto: NDM

Des del Departament de Joventut de la Comarca del Matarranya juntament amb Creu Roja Matarranya han realitzat una campanya de conscienciació del 25N a través d’Instagram.

Els principals objectius de la campanya, tal com explicava Núria Gasulla, tècnica de Joventut de la Comarca del Matarranya, “a més d’aconseguir que els joves segueixin a tots dos comptes perquè estiguin informats volem que participon en les enquestes, sol·liciton i interactuon en natres i difonguen la informació que es publica”. Amb motiu del 25N, es llançarà informació per a la sensibilització i prevenció entre els joves, sobre la violència de gènere, fent-los partícips amb enquestes, reptes o preguntes.
A més, per a incentivar la participació se sortejarà una Camara Instax el pròxim 27 de novembre.

D’altra banda el departament de Joventut també ha col·laborat amb l’Institut en diverses activitats com ara “De puertas para adentro” durant la passada setmana del 9 al 13 de novembre.

Concurs de microrelats

L’Institut Aragonès de la Joventut ha convocat per sisè any consecutiu el Concurs de Microrelats baix el títol “Joves amb molt a comptar”, amb l’objectiu de que els joves reflecteixin la seva visió sobre el maltractament a les dones en la societat actual.

El Microrelat, que haurà de versar sobre la temàtica del concurs, estarà escrit en espanyol, haurà d’identificar-se amb un títol i comptarà amb un mínim de 100 i un màxim de 300 paraules. Entre els premis es lliuressin diverses tablets i un iPad.

blank Mitjans blank