Logotips d'organismes oficials

La Tirolina de Fondespatla, Fatto in Casa i Casalduc són distingits pels empresaris

Es van sortejar els regals de la IX Campanya de promoció dels comerços i serveis del Matarranya

Video Thumbnail
Premis Campanya de Comerç Matarranya
El saló de plens de la Comarca del Matarranya va acollir dilluns passat la clausura de la novena 'Campanya de promoció dels productes, comerç i serveis del Matarranya' amb el lliurament dels reconeixements a tres empreses destacades del territori. Els negocis premiats van ser la Tirolina de Fondespa

El saló de plens de la Comarca del Matarranya va acollir dilluns passat la clausura de la novena ‘Campanya de promoció dels productes, comerç i serveis del Matarranya’ amb el lliurament dels reconeixements a tres empreses destacades del territori. Els negocis premiats van ser la Tirolina de Fondespatla per la seua innovació, el servei de cuina Fatto in Casa pel seu compromís amb el territori i el reconeixement a la trajectòria va ser per al forn Casalduc de Vall-de-roures. Les restriccions ocasionades per la pandèmia, van obligar a fer una cerimònia de menut format, només amb l’assistència dels guardonats.

Aquell mateix matí van ser sortejats a Ràdio Matarranya (107.7 fm) els 78 regals aportats per les empreses participants en esta campanya. La llista dels premis es pot trobar als establiments participants, al diari Notícies del Matarranya i a www.empresariosmatarranya.com.  Els premiats hauran de passar amb la papereta premiada per la seu de l’Associació d’Empresaris (Carrer Tarragona, 3 de Vall-de-roures) on se’ls entregarà un val, amb el qual podran acudir a l’establiment corresponent a recollir el regal.

Igual que en anys anteriors, el primer sorteig es va realitzar de manera que tots els establiments participants en la campanya van repartir alguna papereta premiada. Els premis que no hagen sigut recollits el dia 21 d’octubre, se sortejaran de nou el dia 27 d’octubre.

Per a participar en el segon sorteig cal entregar a algun establiment participant les paperetes no premiades i emplenades amb les dades personals, abans del dia 22 d’octubre. Amb estes paperetes es realitzarà el segon sorteig, avisant directament als agraciats. En esta edició els regals podran canviar-se fins al 31 de desembre de 2020.

MARTA JIMÉNEZ

 

Mitjans