Logotips d'organismes oficials

Kevin Manero llança el seu tercer single d’este any: Music Unite Us

Tunnel Lights i Nofí son les dos cançons que van veure la llum durant el confinament

Portada del nou single del DJ Kevin Manero. | Foto: NDM

Music Unite Us és el nou tema del productor i DJ de Queretes Kevin Manero. Una melodia que vol homenatjar i rememorar la seua trajectòria professional en el món de la música que va començar fa ja 12 anys. En més d’una dècada, “vull agrair a totes les persones que m’han donat suport i seguit en els meus treballs des del principi”, va reconéixer l’autor. Així i tot, ell mateix va assegurar que “queda molt camí encara per recórrer”.

La cançó ha vist la llum este 14 d’octubre sent ja el tercer single que Manero ha llançat durant este any  i ja la pots escoltar a les plataformes digitalsTunnel Lights, amb la col·laboració especial de Nerea Albesa, i Nofí van ser els èxits anteriors llançats pel productor i que es van vendre en més de 12 països a tot el món. “Especialment recordo un dia en què Nofí va arribar a una cadena brasilera des de la qual em van mencionar a les xarxes socials”, va admetre Manero.

El nou llançament també s’ha fet sota la discogràfica Addicting Rècords, una dels més importants a nivell nacional de música electrònica i que ja havia recolzat altres de les melodies del veí de Queretes.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank