Logotips d'organismes oficials

Netflix ja grave a Queretes la seua pròxima sèrie: ‘Bienvenidos a Edén’

Entre els actors confirmats destaquen Amaia Salamanca, Lola Rodríguez, Ana Mena, Begoña Vargas, Berta Vázquez, Albert Baró o Guillermo Pfening

La sèrie va iniciar el seu rodatge a Lanzarote a finals de febrer. | Foto: Netflix

L’equip de Netflix ja es troba a Queretes rodant ‘Bienvenidos a Edén’, la pròxima sèrie de la plataforma de streaming que va arrancar el seu rodatge al nostre territori el dimecres passat i es quedaran fins a finals d’abril.

“Mordemos la manzana una y mil veces si hace falta”, anunciava el compte oficial de Netflix el 22 de febrer, quan la sèrie va iniciar el seu rodatge a Lanzarote. Ara, la ficció continua la seua producció a l’Hotel Solo Houses de Queretes. Tal com es pot comprovar en les xarxes socials alguns dels actors i equip de producció ja es troben en el Matarranya o localitats veïnes com Arnes.

L’equip de Netflix portarà al nostre territori fins a 90 persones. Alguns Hotels de Vall-de-roures o Beseit ja compten amb reserves de l’equip. A més, també han llogat un magatzem a Queretes per a albergar el material tècnic.

D’altra banda, en els últims dies han anunciat que busquen homes i dones d’entre 30-45 anys per a participar com a figurants divendres que ve dia 26. Fa unes setmanes buscaven joves del territori d’entre 18 i 25 anys.

La pròxima ficció de Netflix està produïda per Brutal Media (Les de l’Hoquei o Te quiero, Imbécil), creada i escrita per Joaquín Górriz (Desaparecido) i Guillermo López (Atrapada), comptarà amb vuit episodis que seran dirigits per Daniel Benmayor (Xtremo) i MennaFité (Merlí).

 

Sinopsi de la sèrie:

“Eres feliç? Amb esta pregunta Zoa i altres quatre atractius joves, molt actius en les xarxes socials, són convidats a la festa més exclusiva de la història en una illa secreta, organitzada per la marca d’una nova beguda. El que comença sent un viatge excitant prompte es transformarà per complet en el viatge de les seues vides. Però el paradís no és realment el que sembla… Benvinguts a Edén”.

Actors i actrius de ‘Bienvenidos a Edén’:

Entre els actors i actrius que Netflix ha confirmat per la sèrie destaquen els següents:
· Amaia Salamanca. Coneguda per les seues interpretacions a ‘Sin tetas no hay paraíso’ (2008-2009), ‘Gran Hotel’ (2011-2013) o Velvet (2014-2016).

· Amaia Aberasturi. Nominada en l’última edició dels Premis Goya com a Millor Actriu Protagonista en la pel·lícula ‘Akelarre’ (2020)

· Lola Rodríguez. Model i actriu revelació a ‘Veneno’ (2020) on dóna vida a la periodista Valeria Vegas.

· Begoña Vargas. Actriu, model i ballarina. Entre els seus últims papers està ‘Malasaña 32’ (2020) o la serie ‘Alta mar’ (2019).

· Ana Mena. Actriu i cantant de temes com ‘Se Iluminaba’, ‘A Un Paso De La Luna’ o el recent èxit ‘Solo’. En la seua faceta d’actriu destaca la sèrie ‘Vive cantando’ (2013) o ‘La piel que habito’ (2011).

· Berta Vázquez. Reconeguda per interpretar a ‘Rizos’ a ‘Vis a vis’ (2015) o la pel·lícula ‘Palmeras en la nieve’ (2015).

· Albert Baró. Conegut per interpretar a ‘Joan’ a ‘Merlí’ (2018) i series com a ‘Servir y proteger’ (2017).

· Belinda. Cantant i actiu mexicana. Torne a la televisió després de 10 anys en el seu papaer a ‘Camaleones’ (2009).

· Sergio Momo. Fitxatge de l’última temporada de ‘Élite’ (2018).

· Guillermo Pfening. Actor i director de cine d’Argentina. Apareix a ‘FoodieLove’ (2019) o ‘El practicante’ (2020).

· Tomy Aguilera. Conegut per la sèrie ‘SKAM España’ (2018).

· Diego Garisa. Actor de Saragossa, surt a ‘Mi primera vez’ (2019).

· Dariam Coco. Participe a ‘La otra mirada’ (2018).

· Berta Castañé. Surt a ‘El secreto de Puente Viejo’ (2011) o ‘Días de Navidad’ (2019).

REDACCIÓ

 

Mitjans