Logotips d'organismes oficials

“La Globalimbezicación” el nou llibre de Víctor Guíu

El restaurant La Fàbrica de Solfa de Beseit ha acollit una nova trobada literària dintre del cicle Les Històries Gurmet de la mà del turolense Víctor Guíu qui ha presentat el seu darrer llibre “La Globalimbecilización”.

Video Thumbnail
“La Globalimbezicación” el nou llibre de Víctor Guíu
“La Globalimbezicación” és el títol del nou llibre de Víctor Guíu. Un retrat del món en què vivim on, segons l’autor, “el més revolucionari avui en dia és aplicar el sentit comú”. Un món on qualsevol xorrada es fa viral i les relacions directes així com, els llocs de convivència s’estan perdent pel

“La Globalimbezicación” és el títol del nou llibre de Víctor Guíu. Un retrat del món en què vivim on, segons l’autor, “el més revolucionari avui en dia és aplicar el sentit comú”. Un món on qualsevol xorrada es fa viral i les relacions directes així com, els llocs de convivència s’estan perdent pel fet d’estar contínuament subjectes a la pantalla i les xarxes socials. Amb aquest llibre Guíu busca provocar al lector i convida a aquest a reflexionar.

Seguint l’estil del que Guíu denomina “assaig somarda” i que ja mostrava en el seu anterior llibre “Lo rural ha muerto, viva lo rural. Otro puñetero libro sobre la despoblación”, explica com s’han perdut eixos debats entre amics o en una menjada familiar, en part per la informació i immediatesa que ofereixen les noves tecnologies i que alhora han fet que els ximples tinguin major ressò.

A través de les seues pàgines Víctor Guíu ens desemmascara l’estupidesa i la mentida a la que actualment qualsevol ciutadà està sotmès.

REDACCIÓ
Mitjans