Logotips d'organismes oficials

Calaceit va gaudir de l’art i la poesia en la seua segona edició de “La Misericòrdia al tard”

La trobada es va celebrar en honor a Gabriel Ferrater, el gran poeta i escriptor referent de la llengua catalana

Video Thumbnail
Calaceit va gaudir d'una tarda de cultura en la seua segona edició de "La Misericòrdia al tard"
Per segon any consecutiu, la Capella de La Misericòrdia, va albergar una trobada cultural en la qual l'art i la poesia va ser les protagonistes. La primera edició de "La Misericòrdia al tard, art, poesia i vi", va coincidir amb el tres-cents aniversari de la construcció d'esta Capella. Ricard Solana

Per segon any consecutiu, la Capella de La Misericòrdia, va albergar una trobada cultural en la qual l’art i la poesia va ser les protagonistes. La primera edició de “La Misericòrdia al tard, art, poesia i vi“, va coincidir amb el tres-cents aniversari de la construcció d’esta Capella. Ricard Solana, l’organitzador de La Misericòrdia al tard, ho explicava així: “és una trobada que vam començar l’any passat aprofitant que havien restaurat la capella”.

Una tarda en memòria de Gabriel Ferrater, que va començar amb una lectura de poemes, «Les dones i els dies» a càrrec del grup de lectura “Amics de Reus”. Enguany se celebra el centenari del naixement de Gabriel Ferrater, poeta i escriptor procedent de Reus.

Estos poemes han estat comentats per Biel Ferrer Puig, professor de Llengua Catalana i Literatura en el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Una altra de les coses que ha albergat esta Capella és una exposició. “És una petita recopilació de sis obres que va realitzar l’artista Josep Canyada en els anys 90” comenta Solana. L’artista Josep Canyada va fer estes obres fa 40 anys dedicades a este poeta.

Una tarda que ha tingut molt bona acollida per segon any consecutiu, repleta de cultura i maridada amb un tast de vins a càrrec del celler Mas de Torubio.

ISABEL APARICIO
Mitjans