Logotips d'organismes oficials

Pena-roja tanca l’any cultural amb l’exposició del seu concurs de pintura

Al desembre també es va plasmar en les parets del poble l'obra guanyadora del certamen de grafitis

Video Thumbnail
Pena-roja tanque l'any amb l'exposició de pintura del concurs 'Desideri Lombarte'
Aprofitant els últims dies de l'any, a Pena-roja es va poder visitar al santuari de la Verge de la Font l'exposició de les pintures finalistes del concurs 'Desideri Lombarte'. Enguany es van presentar al certamen una trentena de propostes. En esta ocasió el vot popular i la decisió del jurat van coi

Aprofitant els últims dies de l’any, a Pena-roja es va poder visitar al santuari de la Verge de la Font l’exposició de les pintures finalistes del concurs ‘Desideri Lombarte’. Enguany es van presentar al certamen una trentena de propostes. En esta ocasió el vot popular i la decisió del jurat van coincidir i el premi se’l va emportar ‘Inmensidad‘, un paisatge hivernal de muntanya, de la pintora madrilenya María Almazán. També es va atorgar un accèssit a ‘Resiliència‘ de Annet Timmer.

Per a esta edició i després de tres anys sense celebrar-se, a causa de la pandèmia, es reprendrà el lliurament de premis. En l’acte, que tindrà lloc durant les festes d’hivern de la localitat, es lliuraran els reconeixements dels tres concursos que s’organitzen des del consistori, el de pintura ‘Desideri Lombarte, el concurs de relats ‘Maties Pallarès’ i el de grafitis ‘Era del Habanero’. A part de les dotacions econòmiques, els dos millors relats es publicaran en el pròxim llibre de festes del poble. La pintura guanyadora acabarà formant part de la col·lecció del consistori. I en relació amb el concurs de grafitis, Noè Peiró el guanyador d’esta última edició, ja va immortalitzar este desembre la seua obra en les parets de la zona de la ‘Era del Habanero’ de Pena-roja.

MARTA JIMÉNEZ

 

Mitjans