Logotips d'organismes oficials

Després de tres anys torna laTrobada Comarcal de Bandes

El Saló Cultural de la Portellada es va omplir de públic per escoltar a les bandes Francisco Turull, Peñarbés i Sant Antón 

Video Thumbnail
Torna la Trobada Comarcal de Bandes del Matarranya, després de 3 anys sense viure's
Tres anys sense fer un concert conjunt. Este és el temps que han hagut d'esperar les Associacions musicals Francisco Turull, Peñarbés i la Banda Comarcal de Sant Antón per tornar a tocar juntes en una Trobada Comarcal de Bandes. El 15 d'abril passat va tenir lloc l'esperada cita a La Portellada. Una

Tres anys sense fer un concert conjunt. Este és el temps que han hagut d’esperar les Associacions musicals Francisco Turull, Peñarbés i la Banda Comarcal de Sant Antón per tornar a tocar juntes en una Trobada Comarcal de Bandes. El 15 d’abril passat va tenir lloc l’esperada cita a La Portellada. Una jornada de música i de convivència la qual es va omplir de gent. José Miguel Roig, director de la Banda Comarcal San Antón, expressava així el seu entusiasme: “estem molt contents de ser una vegada més aquí, perquè l’últim any va ser el 2019. A partir de llavors va venir la pandèmia i portem uns quants anys d’aturada i això és el millor que ens pot passar a tots, que torne la normalitat”.

Una trobada que es volia fer a la plaça de l’ajuntament de la localitat, però les fortes ratxes de vent van obligar l’organització a celebrar-ho al Saló Cultural. Tot i això, es va gaudir d’un gran concert. Segons Roig, “quan toques a l’aire lliure se sent tot una mica més sec”, però “nosaltres hem fet concerts aquí i encara que ressone una mica més que a l’aire lliure, té bona sonoritat”.

El Saló Cultural de La Portellada es va omplir de gent i de música després de 3 anys sense poder fer estos recitals. Una jornada de convivència en què les Associacions musicals Francisco Turull, Peñarbés i la Banda Comarcal de Sant Antón es van trobar per oferir un concert a tots els assistents en esta Trobada Comarcal. Les bandes, en estos moments, estan amb una salut una mica fràgil a causa de la pandèmia. Tot i això, afronten la situació amb optimisme. “Estem amb ganes, però sent realistes, ens hem emportat un pal força gros i esperem que ens anem recuperant a poc a poc”, a la qual cosa Roig que “el problema és que cada any se’ns en va gent, a la universitat, per motius d’estudis o de treball, i requerix que cada any hi haja gent que renove tots estos alumnes. Què passa? Que en haver-hi tres anys d’aturada total hi ha hagut tres anys que gent se n’ha anat a la universitat i a treballar i no hi ha hagut gent que haja vingut darrere“.

ISABEL APARICIO
Mitjans