Logotips d'organismes oficials
blank

Acaben les millores a l’escola municipal de La Freixneda

S'han invertit 6.000 euros de fons propis i línia d'ajudes de la DPT i DGA destinades a escoles

Entre altres millores han pintat tot l'edifici interior i exterior. | Foto: NDM

“L’educació per a nosaltres és un dels pilars fonamentals”. Així resumix l’alcalde de La Freixneda, Frederic Fontanet, l’actuació a l’escola municipal. Una nova actuació que ja ha finalitzat seguint la línia de treballs que van començar l’estiu passat amb l’inici de la seua legislatura. Durant l’any passat, l’ajuntament va invertir en el canvi de l’enllumenat de l’edifici a LED i el condicionament dels lavabos i la coberta.

Enguany, s’han reparat els danys tant de les façanes com de l’interior, s’han eliminat les humitats i goteres de la segona planta, s’ha pintat tot l’edifici interior i exterior així com reparat i pintat totes les portes i reixats. Finalment s’han enjardinat les zones comuns, pintat la font i decorat l’entrada.

Per a l’actuació s’han invertit 6.000 euros coberts a parts iguals per fons propis del consistori i la línia d’ajudes de la DPT i la DGA  destinades a escoles.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank