Logotips d'organismes oficials
blank

Sessions de gestió emocional a l’IES Matarranya

L'associació Psicara ha portat a terme el projecte “Quitándole la corona al virus”

Video Thumbnail
Taller Psicara
L'IES Matarranya ha sigut l'escenari de les sessions del projecte “Quitándole la corona al virus”, una iniciativa que ha sorgit dels propis alumnes del centre i que la porta a terme l'associació Psicara, una entitat sense ànim de lucre formada per graduats en psicologia del campus de Terol de la uni

L’IES Matarranya ha sigut l’escenari de les sessions del projecte “Quitándole la corona al virus”, una iniciativa que ha sorgit dels propis alumnes del centre i que la porta a terme l’associació Psicara, una entitat sense ànim de lucre formada per graduats en psicologia del campus de Terol de la universitat de Saragossa que s’ha involucrat en diversos projectes de divulgació en el camp de la psicologia i la salut mental.

“Quitándole la corona al virus” és un taller dedicat a la gestió emocional que s’ha creat tant per a alumnes com per a pares i professors. Durant les tres sessions que dure aquesta iniciativa es treballen diferents aspectes de les emocions, des de la seua identificació i definició fins al tractament dels problemes que puguen sortir. Aquestes pautes no només estan indicades per a lidiar amb la COVID-19, també es poden emprar per a situacions d’estrés o ansietat de la vida quotidiana. Els alumnes identifiquen problemes relacionats amb els estudis, el sentiment d’incomprensió propi de l’edat, a més de preocupació per la pandèmia.

Per altra part, pares i professors també han tingut una sessió amb el personal de l’associació Psicara, en la qual han pogut expressar dubtes i demanar pautes per a contribuir a una correcta gestió emocional dels alumnes, a més de poder parlar de les seues pròpies emocions i problemes.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank