Logotips d'organismes oficials

Unes 400 persones practiquen aquagym o natació al Matarranya 

En tots els pobles del Matarranya que compten amb piscines municipals ha eixit grup per fer alguna activitat d'aigua

Video Thumbnail
Unes 400 practiquen al Matarranya aquagym o natació
Per combatre les altes temperatures de l'estiu no hi ha res millor que practicar activitats d'aigua. Al Matarranya ho saben bé i enguany tant adults com xiquets s'han bolcat en les propostes de piscina que organitzen des del Consell Comarcal. Quasi 400 persones s'han apuntat a practicar o bé aquagym

Per combatre les altes temperatures de l’estiu no hi ha res millor que practicar activitats d’aigua. Al Matarranya ho saben bé i enguany tant adults com xiquets s’han bolcat en les propostes de piscina que organitzen des del Consell Comarcal. Quasi 400 persones s’han apuntat a practicar o bé aquagym o classes de natació.

Este estiu, en tots els pobles del Matarranya que compten amb piscines municipals ha eixit grup per practicar natació o aquagym. Des de la Comarca del Matarranya estan satisfets amb les inscripcions, 280 xiquets donen classes de natació i 115 persones s’han apuntat a l’aquagym. “La veritat és que no mos podem queixar, perquè hi ha hagut una inscripció bastant nombrosa. Hi ha pobles, com per exemple, la Portellada que hi ha 31 crios o a la Torre del Comte que hi ha 23 apuntats” explicava satisfeta Salomé Roquer, tècnica d’esports de la Comarca del Matarranya. I és que menys a dos dels pobles més menuts, Torredarques i Fórnols, a tots ha eixit natació per a xiquets.

Al Matarranya durant l’estiu els pobles multipliquen la població i moltes cases que la resta de l’any estant tancades, durant juliol i agost s’omplin de gent. Molts d’estos veïns participen de les activitats que es proposen des del territori. Segon Roquer, “molts xiquets que s’apunten, sobretot de pobles menuts, són de segona residència. Natres estem encantats de poder fer classe i donar este servei, sobretot als pobles més menuts”.

Durant la resta de l’any des de Comarca oferix diferents activitats esportives que a l’estiu es transformen en propostes més refrescants i adaptades a les altes temperatures. Tal com ho explica la tècnica comarcal “amb els monitors que disposem durant l’any hem pogut organitzar totes les activitats de natació i aquagym, simplement hem hagut de contractar un més i amb estos podem complir i acabar de fer totes les activitats d’aigua”. D’esta manera els adults practiquen esport d’una manera molt divertida, entretinguda i sobretot refrescant. I els xiquets tenen l’oportunitat d’aprendre a nadar a la vegada que xalen jugant a l’aigua.

MARTA JIMÉNEZ

 

Mitjans