Logotips d'organismes oficials

Les 10 aules de l’escola d’educació infantil Sagalets celebren una jornada de convivència

Els xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys es van reunir a La Freixneda per fer junts diferents jocs i activitats. A hores d'ara són 10 dels 18 municipis del Matarranya estan integrats a este servei comarcal d'escoles infantils.

Video Thumbnail
Les 10 aules de l'escola comarcal Sagalets celebra una jornada de convivència
S'acosta el final de curs i per celebrar-ho, des de l'escola infantil Sagalets han organitzat un dia de convivència per als més menuts. La Freixneda s'ha omplert de jocs, crits i rialles i és que 45 xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys van passar un dia molt especial. Com el servei es dóna en 10 municip

S’acosta el final de curs i per celebrar-ho, des de l’escola infantil Sagalets han organitzat un dia de convivència per als més menuts. La Freixneda s’ha omplert de jocs, crits i rialles i és que 45 xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys van passar un dia molt especial. Com el servei es dóna en 10 municipis, des de l’escola consideren interessant que els alumnes de les diferents localitats es coneguen i juguen junts. Mònica Bel, la directora d’EEI Sagalets, comentava que “com estan repartits per 10 municipis del Matarranya, considerem que és important passar un dia junts, que es relacionen tots els xiquets i xiquetes de les aules i ho preparem per fi de curs”. “Hem preparat diferents activitats, una mica de convivència, després jocs motors amb música i un contacontes”, entre moltes altres activitats és el que tenien preparat les docents del centre per a este dia tan especial. Este no ha estat un dia diferent només per als alumnes, sinó que també per a les professores, “és un dia molt especial per a nosaltres. Ho preparem amb molt esforç i molta il·lusió, però de veritat que val la pena”, confessava la directora.

L’escola d’educació infantil Sagalets és un servei comarcal molt important per als més petits, però també per als pares. Un projecte educatiu molt potent que integra 10 classes de 10 municipis diferents, “tot i que les aules estan separades, totes treballem el mateix projecte educatiu. Sempre ens reunim per treballar el mateix. És un projecte educatiu molt potent, amb molta feina i molt d’esforç, però també amb moltes ganes”, afirmava Bel. Un servei que és “crucial a la comarca, per conciliar la vida laboral i familiar i, a més, considerem que esta etapa d’educació també és molt important per als nens”.

Les aules són mixtes de 0 a 3 anys, per tant, dins del mateix projecte educatiu i de la mateixa metodologia de treball, adapten les activitats per a cada edat i cada alumne. D’esta manera, poden treballar amb tots ells. En estos moments són 52 xiquets i xiquetes els inscrits en esta escola infantil comarcal, en espera de 3 nens més que s’incorpraran abans de final de curs. Des de la direcció recorden que les inscripcions per al 2023-2024 estan obertes fins al pròxim 16 de juny. Tota la informació per a fer les inscrpicions es pot consultar al web comarcal.

I.A. / M. J.
Mitjans