Logotips d'organismes oficials

Tornen les classes esportives de la Comarca del Matarranya

Les persones interessades poden inscriure's a la pàgina web de la Comarca fins al dia 25 de setembre

Les classes d'esports tornaràn este mes d'octubre. | Foto: P. Viver

El Departament d’Esports de la Comarca del Matarranya presenta la seua oferta d’activitats esportives per a este curs 2020-2021 per a escolars i per a adults i obri les inscripcions. Després de l’aturada a causa de la COVID-19 les activitats del curs passat van haver de cancel·lar-se. Mesos més tard, el departament va proposar la celebració d’una sèrie d’activitats durant l’estiu i durant el mes de setembre està preparant la posada en marxa per al pròxim curs amb activitats alternatives. La Comarca oferix este mes dos tornejos de tenis i frontenis i una marxa senderista als Roques del Masmut.

Com cada any, el departament d’Esports ha obert el termini d’inscripció per a apuntar-se a les diferents activitats esportives que s’oferixen des de la Comarca del Matarranya. Estes activitats van dirigides a escolars i a adults i se celebraran en la majoria de poblacions de la Comarca.

L’oferta d’activitats és la mateixa que en cursos anteriors, inclosos tots els esports col·lectius i individuals. “Quant als esports col·lectius, no podrem competir però sí que entrenar posant l’accent en la tècnica i tàctica sense contacte entre els participants”, va explicar sobre este tema Salomé Roquer, tècnica d’Esports de la Comarca. La celebració d’activitats col·lectives com a zumba, pilates o gimnàsia de manteniment dependran dels locals en els quals es realitzen i de la distància de seguretat entre els participants. Si bé “durant este estiu hem realitzat estes activitats a municipis com Valljunquera o Pena-roja de Tastavins sense cap problema”.

En este sentit, la Comarca ha comunicat un protocol per a la realització de les activitats. Els grups seran reduïts i la màscara serà obligatòria abans i després de l’activitat. Els usuaris hauran d’usar desinfectants hidroalcohòlics i es desinfectaran tots els materials que s’usen durant la sessió.

Les persones interessades poden inscriure’s a la pàgina web de la Comarca fins al dia 25 de setembre. El curs començarà el primer dilluns d’octubre i finalitzaran l’11 de juny de 2021.

REDACCIÓ
Mitjans