Logotips d'organismes oficials

El servei comarcal d’esports reorganitza les activitats per les restriccions d’Aragó

Una part s'han adaptat per a fer-les a l'aire lliure, mentre que altres es faran online

Els serveis d'esports ja van haver d'adaptar-se a les restriccions del nivell 3 del Govern fa unes setmanes. | Foto: NDM

Les noves mesures de restricció establides pel Govern d’Aragó, entre altres àmbits, afecten també directament al sector esportiu. Tal com s’ha anunciat en els últims dies el Govern ha decidit tancar totes les activitats no essencials a partir de les 20.00 h, entre les quals, es troben les activitats esportives a l’interior. És per això, que des del departament esportiu de la comarca del Matarranya han hagut d’adaptar totes les activitats. Salomé Roquer, tècnica d’esports de la Comarca, va explicar que “s’han buscat solucions per a mantenir el servei, encara que siga sota mínims, per a no haver de cancel·lar les activitats”.

D’aquesta manera, els tècnics d’esports han estat treballant per a reorganitzar els grups esportius per a intentar desenvolupar totes les activitats abans de les vuit de la vesprada. Una gran part de les activitats s’han adaptat per a fer-les a l’aire lliure mentre el temps ho permeta, mentre que unes altres han modificat el seu horari per a fer-les també en exteriors. Unes altres es realitzaran a distància de manera online, com el Pilates, “com ja es va fer durant el passat mes de març, encara que en aquesta ocasió sol es farà per als inscrits a l’esport”, va apuntar Roquer.

En canvi, segons ha explicat la tècnica d’Esports, altres serveis com el tenis amb els xiquets de Calaceit s’ha hagut de suspendre, ja que en l’exterior no es compta amb una pista habilitada. No obstant això, s’ha proposat una altra alternativa esportiva com el “datchball”.

Els serveis d’esports ja van haver d’adaptar-se a les restriccions del nivell 3 del Govern, que no permetien realitzar activitats dirigides en grups majors de 6 persones. Malgrat les noves indicacions, des del departament d’esports “continuarem treballant per a fer el màxim d’activitats en la mesura que siga possible”. En aquesta línia, Salomé Roquer, ha remarcat que “des de les institucions comarcals hem d’intentar que tots els monitors i tota la gent que està treballant en aquest departament puguen continuar fent el seu treball i les activitats, perquè si no molta gent es quedaria sense treball i no és el que volem”.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank