Logotips d'organismes oficials

El Departament d’Esports de la Comarca prepara una sortida senderista per al 3 de gener

El Pantano de Pena de Beseit és l'escenari triat per a la pròxima sortida senderista

A l'octubre Esports va organitzar una sortida als Estrets d'Arnes. | Foto: JP

El Pantano de Pena de Beseit és l’escenari triat per a la pròxima sortida senderista del Departament d’Esports de la Comarca del Matarranya. L’activitat està programada per al diumenge 3 de gener.

El punt de sortida serà el berenador on està la zona recreativa de taules a la 10.30 hores. L’activitat està pensada per a totes les edats, és un recorregut pla d’uns 8 quilòmetres sense desnivells. A més, l’activitat és gratuïta. L’únic requisit és la inscripció prèvia, que es pot realitzar online, emplenant el formulari en www.comarcamatarranya.es o trucant al telèfon 978.890.883.

En els últims mesos Esports va organitzar dues sortides amb èxit, una volta al voltant de les Roques del Masmut de Pena-roja i una altra als Estrets d’Arnes.

Paral·lelament, el servei d’Esports va programar una altra activitat diumenge passat 27 de desembre que finalment es va haver de cancel·lar. Es va organitzar una Sant Silvestre a Mont-roig, però la falta de participació, el mal temps i les restriccions per la COVID-19 van fer que l’activitat no arribés a materialitzar-se.

REDACCIÓ
Mitjans